Gå til hovedinnholdet Gå til menyen

Byggteknisk rådgivning

Vi utfører byggteknisk prosjektering av bærende konstruksjoner i tre, og kan gi generelle råd knyttet til valg av byggemetode, løsninger, produkter og detaljering.

Mengdeberegning

Vi tilbyr mengdeberegning på alt fra mindre tilbygg og rehabiliteringsarbeid til større boligprosjekter. Mengdeberegningen gir en nøyaktig kalkulert oversikt over mengde byggevarer til ditt prosjekt.

Energiberegning

Vi utfører energiberegning av boliger. En slik varmetapsberegning vil dokumentere bygningens isolasjon og energibehov, samt hvilke tiltak som må til for å tilfredsstille energikravene i gjeldende forskrifter.

Energimerking

Vi tilbyr energimerking i henhold til gjeldende krav i energiforskriften. Fra 2010 ble det krav om gyldig energiattest ved salg og utleie av bolig, ferdigstillelse av ny bolig, samt for yrkesbygg over 1000 m2.

Ansvarsrett

Vi tilbyr ansvarsrett for prosjektering (PRO) av arkitektur og konstruksjonssikkerhet for boligprosjekter tegnet av oss.

 Dimensjonering

Vi tilbyr enkel dimensjonering av dragere og søyler i stål og tre og bjelkelag i tre. I tillegg tilbyr vi rådgivning knyttet til generelle bærekonstruksjoner.